Biutli
2 perc

Szállítás és fizetés

A www.biutli.hu webáruház szállítási és fizetési feltételei, amelyek a Szlovák Köztársaság területén érvényesek.

A fizetés módja Ár
Fizetőkártya (MasterCard, Visa, Maestro) a www.gopay.com/ fizetú kapun keresztül. Ingyenes
Szállítás  
Banki átutalással Ingyenes


Banki átutalással történő fizetés esetén a megrendelését csak azután dolgozzuk fel, hogy a pénzt jóváírták a bankszámláján.

Fizetési információk:

Názov Banky: Tatra banka a.s. 

IBAN: SK20  1100  0000  0026  2905  8268

BIC: TATRSKBX

Banki átutalással történő fizetéskor kérjük ne felejtse el a számla számát átutalási referenciaszámként  feltüntetni, ellenkező esetben előfordulhat, hogy a fizetés nem lesz összepárositva és a megrendelés nem kerül feldolgozásra.

A 7-14 napos esedékességű banki utalással történő fizetés esetén a regisztrált nagykereskedelmi ügyfelek esetében az ügyfélnek nem lehet egynél több lejárt számlája, és nem haladhatja meg a megadott hitelkeretet. Az Eladónak joga van meghatározni a hitel összegét. 

A szállítás módja Rendelés 120€-ig 120€ feletti rendelés
PPL futárszolgálat  4,-€ Ingyenes
Balíkomat jelenleg nem biztosítunk  -

A hétköznapokon a 09:00 óráig beérkező megrendeléseket általában még aznap feldolgozzuk, és a kiszállítás általában a feladástól számított 24 órán belül megtörténik. A 09:00 óra után leadott megrendeléseket a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk, és a kiszállítás általában a feladástól számított 24 órán belül történik (a választott szállítási vállalat feltételeitől függően).

Az ügyfeleket a kézbesítés idejéről  e-mailben vagy SMS-ben fogjukértesíteni.

A futárcég az áru kézbesítésének megszervezése érdekében felveheti a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Az Eladó nem  késik, ha az áru kiszállítása előre nem látható körlőmények miatt késik a futárcég részéről  és a Vevő nem felel ezekért, beleértve a vis maior eseményeket (különösen árvíz, tűz), háború, polgári zavargások, sztrájkok, amelyek az Eladó vagy beszállítói termelési vagy üzleti létesítményeiben a tevékenység korlátozását vagy munkabeszüntetést eredményezik , valamint egyéb, az Eladó által nem befolyásolható katasztrófák és vis maior események).