Szűrő
Termékek szűrése

Toalett vizek

(0)
Rendezés és számozás
Sajnáljuk, de nem találtunk az Ön által megadott feltételeknek megfelelő terméket. Kérjük, módosítsa a szűrőbeállításokat.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az információs vonalun keresztül +421 907 211 511 vagy írjon e-mailt a "info@biutli.com" címre, ahol munkatársaink tanácsot adnak Önnek, és megpróbálnak segíteni Önnek.
Toalett vizek

Veľa ľudí si kladie otázku, aký je rozdiel medzi toaletnou vodou a parfumovanou vodou - odpoveď je vcelku jednoznačná. Parfum obsahuje zhruba 10 až 20 % parfumovej esencie, pričom toaletná voda obsahuje zvyčajne 4 až 15 % parfumovej esencie. Toaletná voda je vhodný typ vône cez leto a na denné nosenie, pretože je jemnejšia a aj keď si jej dáte…

Ajándék minden megrendelés után

Minden 10 euró vásárlás után 1 pont jár. Az összegyűjtött pontokat a következő megrendelésnél kedvezmény formájában érvényesitheti.

Segitünk a szétfutásban

Tudjuk, hogy egy fodrászat elinditása nem egyszerű és ezért mentoringot, képzéseket és értékes tanácsokat tudunk adni .

Expresszi kézbesités

A 9.00 óráig kialakitott megrendeléseket ha még ugyanazon a munkanapon küldjük . A megvásárolt áru igy gyorsabban lesz önnél.

Nagyobb megrendelés-nagyobb kedvezmény

A nagykereskedelmi (NV)vevőknek menyiségi kedvezményt és akciókat kinálunk, a negyedéves forgalom alapján. Minél többet vásárol, annál többet megtakarit .