Szűrő
Termékek szűrése

Kölni vizek

(0)
Rendezés és számozás
Sajnáljuk, de nem találtunk az Ön által megadott feltételeknek megfelelő terméket. Kérjük, módosítsa a szűrőbeállításokat.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az információs vonalun keresztül +421 907 211 511 vagy írjon e-mailt a "info@biutli.com" címre, ahol munkatársaink tanácsot adnak Önnek, és megpróbálnak segíteni Önnek.
Kölni vizek

Kolínske vody si nesú svoj názov z Nemeckého mesta Cologne, preto sa aj nazývajú eau de Cologne - voda z Kolína. Ide o typ vône, ktorá je zvyčajne ovocná, ľahká, čerstvá a obsahuje esenciálne oleje levandule a rozmarínu. Preto sa zvykne označovať aj ako voda po holení a v obľube ju majú najmä muži. Kolínska voda obsahuje približne 2 až 4 %…

Ajándék minden megrendelés után

Minden 10 euró vásárlás után 1 pont jár. Az összegyűjtött pontokat a következő megrendelésnél kedvezmény formájában érvényesitheti.

Segitünk a szétfutásban

Tudjuk, hogy egy fodrászat elinditása nem egyszerű és ezért mentoringot, képzéseket és értékes tanácsokat tudunk adni .

Expresszi kézbesités

A 9.00 óráig kialakitott megrendeléseket ha még ugyanazon a munkanapon küldjük . A megvásárolt áru igy gyorsabban lesz önnél.

Nagyobb megrendelés-nagyobb kedvezmény

A nagykereskedelmi (NV)vevőknek menyiségi kedvezményt és akciókat kinálunk, a negyedéves forgalom alapján. Minél többet vásárol, annál többet megtakarit .