Szűrő
Termékek szűrése

Testpermetek

(0)
Rendezés és számozás
Sajnáljuk, de nem találtunk az Ön által megadott feltételeknek megfelelő terméket. Kérjük, módosítsa a szűrőbeállításokat.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az információs vonalun keresztül +421 907 211 511 vagy írjon e-mailt a "info@biutli.com" címre, ahol munkatársaink tanácsot adnak Önnek, és megpróbálnak segíteni Önnek.
Testpermetek

Telové spreje pre mužov sú veľmi jemnou formou vône, vhodné pre mladšie ročníky, na denné nosenie, na horúce letné obdobie alebo len tak, na osvieženie, napríklad po športe. Jednoducho sú ideálne na dobu, kedy nechcete seba, ani okolie príliš zaťažiť. V našej ponuke nájdete najobľúbenejšie a najpredávanejšie telové spreje pre mužov, z ktorých si…

Ajándék minden megrendelés után

Minden 10 euró vásárlás után 1 pont jár. Az összegyűjtött pontokat a következő megrendelésnél kedvezmény formájában érvényesitheti.

Segitünk a szétfutásban

Tudjuk, hogy egy fodrászat elinditása nem egyszerű és ezért mentoringot, képzéseket és értékes tanácsokat tudunk adni .

Expresszi kézbesités

A 9.00 óráig kialakitott megrendeléseket ha még ugyanazon a munkanapon küldjük . A megvásárolt áru igy gyorsabban lesz önnél.

Nagyobb megrendelés-nagyobb kedvezmény

A nagykereskedelmi (NV)vevőknek menyiségi kedvezményt és akciókat kinálunk, a negyedéves forgalom alapján. Minél többet vásárol, annál többet megtakarit .